محصولات ما
پنیر پیتزا فیلا فیلا ،پنیر پیتزا ویژه،پنیر پیتزا پروسس
پنیر پیتزا موزارلا فیلا فیلا:
پنیر فیلافیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود.
پنیرفیلا فیلا ۱۸ الی ۲۲% چربی ۱۰۰% کش رنده ریزماکارانی با تضمین کیفیت
نتیجه: فیلا فیلا پنیرکش ولی کم چرب می باشد
پنیر پیتزا موزارلا ویژه:
پنیر نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شوند.این پنیر بسیار کش می آید و چربی پنیر بسیار مناسب می باشد و درصد چربی این نوع پنیر نسبت به پنیر ممتاز بیشتر می باشد و این پنیر با رطوبت متوسط (۳۴ تا ۴۵ درصد) می باشد. و عصرانه، غذاهای پاستا ی ،داخل سوپ ، لازانیا ، انواع پیتزا و غیره استفاده می شود.
پنیرپیتزا ویژه ۲۰ الی۲۵% چربی ۷۵ الی ۸۵% کش رنده درشت با تضمین کیفیت
نتیجه: ویژه پنیر مخلوط ازکش و چربی
پنیر پیتزا موزارلا پروسس:
پنیر پروسس را با بهم زدن پنیرهای طبیعی آسیاب شده با درجات مختلف رسانیدن در کنار عوامل امولسیون کننده و به کمک حرارت تحت خلأ نسبی با سرعت یکسان تا رسیدن به یک بافت یکنواخت تولید می کنند.یکی از ویژگیهای مهم پنیر پروسس، شیوه ذوب شدن آن است. به دلیل استفاده از نمک های امولسیون کننده پنیر های پروسس دارای ساختار همگنی هستند و چربی ها و پروتئین ها به خوبی در پنیر مخلوط شدند.
پنیرپیتزا پروسس ۳۵ الی ۴۰% چربی ۲۰ الی ۲۵% کش رنده درشت با تضمین کیفیت