

خوراک بادمجان با پنیر زیاد
ابتدا پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم . و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر بعثت میپوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم .
سس مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده وکمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.
مواد لازم
پیاز نگینی ۱ عدد
سیر ۴ حبه
سویا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
پنیر پیتزا بعثت به مقدار لازم
بادمجان ۲ عدد بزرگ
کدو ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
نمک ” فلفل “ادویه کاری ” زرد چوبه به میزان لازم
مناسب برای ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
کل زمان آشپزی: ۶۰ دقیقه