

خوراک گوشت قلقلی با پنیر زیاد
مواد لازم:
۱ عدد باگت بزرگ
۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
۲ پیمانه پنیر موزارلا بعثت
۱ پیمانه پنیر بعثت رنده شده
یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
۳- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا بعثت روی آنها بپاشید.
۴-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
۵-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای بعثت موزارلا را اضافه کنید.
۶- سه چهارم پیمانه پنیر بعثت روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
۷-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
۸- در آخر باقی مانده پنیر بعثت را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.