

مواد مورد نیاز:
پاستا صدفی: ۴ پیمانه
پنیر موزارلا بعثت (رنده شده): ۱ پیمانه
ژامبون مرغ (نگینی خردشده): ۸ ورق
کوکتل (نگینی ریز خردشده): ۴ عدد
پیاز (رنده شده): ۱ عدد
پودر موسیر: ۲ ق چ
پودر آویشن: ۱ ق چ
پنیر بعثت (رنده شده): یک دوم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
کاپ کیک پاستا را عصرانه بخورید
روش پخت:
۱- مقداری روغن داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید. سپس ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و تفت دهید. بعد پودر سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و پس از یک تفت کوچک از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود (در صورت تمایل می توانید به مواد مقداری قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه ای نیز اضافه کنید).
۲- پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.سپس آن را به مواد افزوده و مخلوط کنید. بعد پنیر موزارلا و پودر آویشن را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.
۳- تعدادی قالب کوچک کاپ کیک را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس مخلوط پاستا و پنیر را داخل آن ها بریزید و روی آن مقداری پنیر بعثت (یا پنیر موزارلا) بپاشید. سپس قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که پنیر ذوب شود) قرار دهید. بعد صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس در ظرفی بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
۲ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
اقا خیلی وبسایتتون عالیه
عاشق این وبسایت شدم من.عالی
هستید شما