

املت قارچ و پنیر
مواد لازم:
- یک قاشق غذاخوری کره
- سه عدد تخم مرغ
- سه عدد گوجه فرنگی
- یک چهارم فنجان پنیر بعثت
- یک چهارم فنجان پنیر بعثت مازارولا
- یک چهارم فنجان قارچ خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.