

پتاژ قارچ با پنیر
مواد لازم:
- آردگندم نصف پیمانه
- شیر یک لیتر
- آبمرغ شش پیمانه
- قرص عصاره مرغ یک عدد
- قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم
- آب چهار پیمانه
- خامه ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزای رنده شده بعثت نصف پیمانه
- نمک، فلفل وپودر سیر یک قاشق چایخوری
- کره ۲۵ گرم
- آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آبمرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آنگاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، دراین هنگامپنیر پیتزای رنده شده بعثت را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیموترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایرهای وسط پتاژ بریزید.