

پیتزا پپرونی
مواد لازم :
- خمیر پیتزا یک عدد
- سس قرمز به مقدار لازم
- پنیر پیتزابعثت به مقدار لازم
- سوسیس پپرونی به مقدار لازم
- گوجه فرنگی به مقدار لازم
- فلفل دلمه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.
اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده بعثت را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید
ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.
نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.
۲ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
ممنون از سایت خوبتون. به سایت ما هم حتما سر بزنید
ممنون مطلب خوبی بود