

فلفل دلمه شکم پر
مواد اولیه برای ۶ نفر :
فلفل دلمه ای ۳ عدد (زرد یا قرمز)
گوجه فرنگی گیلاسی ۸ عدد
آب ۲ لیوان (جوش)
سیر۲ حبه (نازک حلقه شده)
سبزیجات ۱ دسته کوچک (تازه. ریحان، آویشن، جعفری)
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده)
پنیر بعثت ۹۰ گرم
نان فرانسوی ۱ قرص
طرز تهیه:
۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف یک تابه ی کم عمق یا سینی فر لبه دار را با ۱ قاشق سوپخوری چرب کنید.
۲٫ هر فلفل را نصف کنید سپس تخم ها و غشای آن را جدا کنید اما بگذارید شاخه اش به آن بچسبد.
ساقه های قابل خوردن نیستند اما کمک می کنند تا فلفل موقع بریان شدن شکل خود را حفظ کند. نصفه فلفل ها را داخل تابه به صورتی بچینید که روی نصف شده و باز آن رو به بالا باشد.
۳٫ کف هر گوجه فرنگی با چافو یک علامت ضربدر رسم کنید سپس داخل یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آب جوش را روی گوجه فرنگی ها بریزید و بگذارید یک دقیقه بماند.
گوجه فرنگی ها را آبکش کنید سپس با استفاده از انگشتان پوست را از گوجه فرنگی ها جدا کنید.گوجه فرنگی ها را ۴ قسمت کنید. آنها را به صورت مساوی بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.
۴٫ برش های سیر و سبزیجات تازه را بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.
باقیمانده ی روغن زیتون را قطره قطره روی نصفه فلفل ها بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. تابه را داخل فر قرار دهید و بگذارید فلفل ها ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بریان شوند. فلفل های پخته را داخل یک دیس بچینید. هر مقدار سسی که داخل تابه جمع شده را روی آنها بریزید. پنیر بز را خرد کنید و تکه تکه داخل هر نصفه فلفل قرار دهید و در کنار نان فرانسوی برشته سرو کنید.
نکته:
اگر نمی خواستید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی را باز کنید و حدود ۱ قاشق سوپخوری از آن روی هر نصفه فلفل بریزید.