

پیتزای مکزیکی
مواد لازم :
- خمیر آماده پیتزای یک نفره ۴ قطعه
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده کنسروی با سیر و سبزیجات ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده ۲۰۰ گرم
- دانه ذرت شیرین ۱۱۵ گرم
- سس فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز بزرگ، خلال شده ۱ عدد
- پنیر پیتزا بعثت ، رنده شده ۱۰۰ گرم
- فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای مکزیکی :
خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.
در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.
مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید.روی هر کدام از پیتزا ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر بعثت رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.
پیتزاها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.
پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه پیتزای مکزیکی :
می توانید پیتزای مکزیکی را همراه یک سالاد مکزیکی نیز سرو نمایید. این سالاد را با برگ های تازه گشنیز، گوجه فرنگی خرد شده و برش هایی از آواکادوی رسیده، درست مینمایند و برای چاشنی روی آن آب لیمو و نمک دریایی می ریزند.