

پیتزا رولی
مواد لازم :
- خمیر پیتزا:یک بسته
- کالباس خشک گوشت گاو :۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزای رنده شده بعثت:۶ برش
- فلفل دلمه ای زرد :۱/۲ فنجان
- روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم.
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم.
روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود.
به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلای بعثت یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید.
ادویه ایتالیایی :یک قاشق چای خوری