
طرز تهیه
ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید. پیاز را به صورت حلقههای ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقههای پیاز طلایی شود سرخ کنید. سپس خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
خمیر پیتزاها را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید و پنیر موزارلای بعثت و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی آن ریخته و مخلوط خامه را به شکلی که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید. مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.
پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این اتفاق بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو کنید.