

مواد لازم:
- یک پیمانه پیاز درشت خرد شده
- ۶حبه سیر ریز خردشده
- یک عدد کنسرو لوبیا چیتی پخته
- یک قاشق مربا خوری فلفل سبز دلمه ای
- سس فلفل قرمز به دلخواه
- ۴ عدد نان ترتیلا
- یک دوم پیمانه پنیرپیتزا موزارلارنده شده بعثت
- یک پیمانه گوجه فرنگی درشت خرد شده
- ۲ قاشق غذا خوری روغن
- یک پیمانه آرد
- یک قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
- آب به میزان لازم
دستور پخت:
در تابه ای روغن ربخته پیازوروغن را تفت دهیدتا پیاز طلایی رنگ شودسپس لوبیا,فلفل و سس فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.از این مایه وسط هریک ازنانهاگذاشته روی آن پنیر پیتزا بعثت وگوجه بریزیدسپس آن را به صورت لقمه بپیچید و گرم سرو کنید.
نکته:می توانید برای سرو این ساندویچ به جز گوجه از کاهوخرد شده,پیاز قرمزوگشنیزخردشده و ماست خامه ای نیز استفاده کنید.
نان ترتیاباآردگندم
آردگندم ونمک وروغن رادرکاسه مخلوط کرده و کم کم آب اضافه کنید تاخمیرشده و به دست نچسبد آن را ورز داده سپس در کیسه نایلونی بگذارید حدودنیم ساعت بماند سپس از آن چانه هایی به اندازه گردو برداریدوبا وردنه و کمی آردآن را نازک کنیدتابه چدنی را روی حرارت متوسط بگذاریدسپس نانها را طوریکه ابتدا خمیر باز شده را کف تابه داغ انداخته بعداز حدود یک دقیقه آن را برگردانیدتا طرف دومنیز پخته شود آن را کمی چرب کرده درهمان تابه کمی سرخ کنید درغیر این صورت به همان ترتیب نان ها رااز تابه درآورده بعداز خشک شدن داخل نایلون بپیچید تا خشک نشود.
بااین نان خیلی از غذاهای مکزیکی رامی توانید تهیه کنیدیا از نان لواش خودمان استفاده کنید.