

تارت سبزیجات
مواد لازم:
-
نصف پیمانه سس سفید
-
به میزان لازم پنیر موزارلای فیلا فیلا بعثت
-
۲ عدد کدوی خلال بلند شده
-
۲۰۰ گرم کنسرو مارچوبه
-
۳ عدد هویج خلال و پخته شده
-
۲ عدد فلفل دلمهای خلال بلند شده
-
قارچ، کلم بروکلی و گوجه تزیینی جهت تزیین پای
-
۷۵ گرم پنیر موزارلای رنده شده بعثت
-
۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و پنیر ویژه بعثت برای پاشیدن روی تارت
-
سس سفید
-
۳ قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم
-
نصف قاشق چایخوری نمک
-
یک سوم قاش چایخوری فلفل
-
یکدوم قاشق چای خوری جوزهندی رنده شده
-
۲۵۰ میلی لیتر شیر
-
دستور پخت
-
-
خمیر تارت را درون قالب انداخته، کف و دیواره قالب را کاملاً پوشانده، دور لبه کار را با خمیر برش داده شده تزیین نموده، خمیر تارت را بپزید تا طلایی شود. سپس بگذارید تارت داغی خود را از دست بدهد.
-
در این مدت سبزیجات را آماده نمایید.
-
سس سفید را روی تارت پخته شده مالیده، پنیر فیلا فیلا موزارلا را روی آن بچینید.
-
سبزیجات را روی پنیرها چیده، پنیر رنده شده موزارلا، نمک و فلفل و پنیر پاریزان روی کار پاشیده و تارت را درون فر از پیش گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قراردهید تا سبزیجات جذب تارت شود.
-
تارت را زیر گریل قراردهید تا رویه آن طلایی شود.
-
سس سفید
-
-
-
آرد گندم را روی حرارت متوسط کاملاٌ تفت دهید تا بوی ضخم آن از بین برود، نمک و فلفل و جوزهندی و شیر را اضافه نموده حدود ۵ دقیقه بپزد تا سس غلیظ شود.
-
-