انواع پنیر
پنیرها را میتوان به دو دسته کلی طبیعی و پروسس (عملآوری شده یا فرآوری شده) تقسیم کرد:
پنیرهای طبیعی:
پنیرهای طبیعی به علت گذراندن دوره رسیدن، دارای پروتئین های آزاد و سهل الهضم میباشند.
پنیر های پروسس:
پنیر پروسس دو بار پاستوریزه میگردد و پروتئینهای آن، قابلیت جذب بالاتری پیدا می کند.
۷ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
不赖!真的不赖!
看足球,猜胜负,月赚十万,无需常识,人人能干:
https://yabo.neocities.org/
亚博体育
已加入收藏夹,时不时的来看看有没有更新博文!
Awesome post! Keep up the great work! 🙂
Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂
不让出门,只能刷刷博客了!
Greate article. Keep writing such kind of information on your blog. Georgetta Falito Ketchan