پنیر موزارلای کم رطوبت (low moisture mozzarella cheese) از سری پنیر های ایتالیایی با دلمه کش آمده (pasta filata) است . ۹۰% تولید جهانی پنیر موزارلای کم رطوبت در پیتزا مصرف می شود به همین جهت به آن پنیر پیتزا (pizza cheese) نیز گفته می شود. پنیر موزارلا از شیر تازه پاستوریزه تولید می شودبرای تولید پنیر موزارلا ابتدا کمی چربی شیر گرفته شده تا از چرب شدن بیش از حد پنیر جلو گیری شود سپس با کشت های لاکتیکی اسیدی می گردد . با افزودن مایه پنیر شیر منعقد شده و پس از برش و آّب گیری ، کشش لخته درآب داغ صورت می گیرد که این عمل سبب ایجاد بافت لاستیکی ، بافت فیبری و خاصیت کش آمدن و ذوب در پنیر نهایی میشود.ذکر این نکته ضروری است که تمام پنیر های پیتزا در داخل کشور ما از نوع موزارلا نیستند بلکه نوعی پنیر عمل آوری شده می باشند که بدلیل هزینه پایین تولید می شوند و مشخصات آنها با پنیر موزارلا متفاوت است. شرکت بعثت لاهیجانیان هم اکنون پنیر موزارلا را در انواع کم چرب و کمچرب کم نمک نیز تولید میکند و تنها دارنده نشان ایمنی و سلامت از سازمان غذا، وزارت بهداشت است.