پایه و ماده اولیه پنیرهای پروسس چیست؟
پایه و ماده اولیه پنیرهای پروسس چیست؟ معمولا پنیرهای پروسس، ترکیبی از چند پنیر مختلف هستند. بخشی از این پنیرها از دلمه پنیر تازه و بخشهای دیگر آن، با توجه به نوع پنیر میتواند از ترکیب سایر پنیرها تشکیل شده…
پایه و ماده اولیه پنیرهای پروسس چیست؟ معمولا پنیرهای پروسس، ترکیبی از چند پنیر مختلف هستند. بخشی از این پنیرها از دلمه پنیر تازه و بخشهای دیگر آن، با توجه به نوع پنیر میتواند از ترکیب سایر پنیرها تشکیل شده…
پنیر سوئیسی به انواع پنیرهایی که اولین بار در کشور سوئیس تهیه شده اند، پنیر سوئیسی اطلاق می شود. این نوع پنیرها شکل خاصی دارند و در وسط قالب این پنیرها سوراخی وجود دارد (البته تمام پنیرهای سوئیسی بدین شکل…
پنیر موزارلا پنیر موزارلا، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه می شود. نوعی از آن که از شیر گاو تهیه می شود، در انواع پیتزا ها یا به…
پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر فرآوری پیتزا می باشد. این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود: پنیر فیلا…
پنیر چدار پنیر چدار نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و مورد پسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده میباشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در…
درباره پنیر پیتزا پنیر پیتزا یکی از لذیذترین پنیرهایی است که این روزها نظر خانواده های زیادی را به خود جلب کرده است. این پنیر به صورت قالبی، ورقه ای و رنده شده در غذاهای مختلفی چون پیتزا، لازانیا، ماکارونی،…
پنیر پیتزاهای دارای اسیدسیتریک از کیفیت بالاتری برخوردارند نتاج یک پژوهش دانشگاهی نشان داد: پیتزای حاصل از پنیر استارتری، آنزیمی و پیتزاهای حاصل از پنیر اسیدی، آنزیمی در pH مساوی با ۵٫۶ با اسید سیتریک بیشتر از سایر پیتزاها…
انواع پنیر، تاریخچه و خصوصیات آنها پنیرها را میتوان به دو دسته کلی طبیعی و پروسس (عملآوری شده یا فرآوری شده) تقسیم کرد: پنیرهای طبیعی پنیرهای طبیعی به علت گذراندن دوره رسیدن، دارای پروتئین های آزاد و سهل…
درباره موزارلا پنیر موزارلای کم رطوبت (low moisture mozzarella cheese) از سری پنیر های ایتالیایی با دلمه کش آمده (pasta filata) است . ۹۰% تولید جهانی پنیر موزارلای کم رطوبت در پیتزا مصرف می شود به همین…
آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در اینجا شما را با سه نوع پنیر متفاوت و پرطرفدار و موارد استفاده آنها آشنا میکنیم. ۱٫ پنیر پروولون: این نوع پنیر دارای پوسته بیرونی براق و طلایی رنگ می…